måndag 23 februari 2015

Veckans utflykter

Hej! 
Den här veckan händer det mycket roligt!
Vi börjar med tisdag:
På tisdag åker vi äntligen till Universeum. Vi kommer att åka tåg från Kållereds station till Lisebergs station. Skolan betalar färden. Vi går ifrån skolan kl åtta. Era barn behöver vara här absolut senast kl åtta, helst lite innan. 
Vi tar med oss lunch till barnen i form av pannkakor med sylt och festis till. Vill ni på eget initiativ skicka med era barn mellanmål är det helt okej. Tänk bara på nötförbudet.
Väl framme kommer vi att få en museilektion i regnskogen och sedan utforska Universeum på egen hand. Vi är tillbaka på skolan senast kl 14.00 men vi siktar på att vara tillbaka innan skoldagens slut.

På torsdag ska vi gå till ishallen för att åka skridskor. Barnen ska ha med sig hjälm och skridskor och får även ha med sig bandyklubba om de vill (ej hockeyklubba). Har ditt barn inte utrustning meddela oss snarast så får han/hon låna. 
Vi kommer att vara i ishallen mellan kl 11.00-13.30 och därför äter vi lunch tidigare den dagen. Om ert barn ska gå hem direkt efter ishallen måste ni meddela det innan till oss och fritids. 
 Är det någon förälder som kan hjälpa oss att köra skridskor och vara med oss i ishallen? Det hade varit mycket uppskattat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar